Teatrul National din Bucuresti a transmis un mesaj pe Facebook in memoria actritei Tamara Buciuceanu, care a murit marti la varsta de 90 de ani.

"Incepand de ieri, stim ca Tamara Buciuceanu Botez a plecat sa se reintalneasca cu Raluca Zamfirescu si Aimee Iacobescu, cu Mihai Fotino si Victor Moldovan, dar si cu Alice Caracostea, si cu regizorul Ion Cojar. Cu toate acestea, astazi, ca si maine de altfel, staruim, vom starui in asteptare... Drum lin printre stele, acolo unde este nu doar locul ingerilor, ci si al marilor actori! Si permiteti-ne, mare Doamna a Comediei romanesti, sa mai zabovim o vreme in asteptarea noastra... de dincolo de Arlechin", se arata in postarea TNB.

Teatrul National aminteste de spectacolul "Asteptand la Arlechin", in care Tamara Buciuceanu a interpretat rolul Deirdre O'Malley si care a avut peste 100 de reprezentatii.

"Undeva, dincolo de Arlechin... exista, ca o promisiune nerostita, speranta ca vom revedea la rampa suita de mari actrite, in frunte cu Tamara Buciuceanu Botez, distribuita in Deirdre O'Malley - unul din principalele personaje ale piesei lui Noel Coward, 'Asteptand la Arlechin'", mai scrie TNB.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.