In noaptea de sambata spre duminica a avut loc un accident rutier, in urma caruia un tanar de 18 ani a murit si alti 3 au fost raniti si transportati la spital.

Accidentul s-a petrecut in jurul ore 1:00, in data de 13 octombrie, din cauza faptului ca masina in care se aflau cinci tineri a derapat si s-a rasturnat in afara carosabilului, potrivit adevarul.ro.

Soferul masinii, un tanar in varsta de 20 de ani se afla in stare de ebrietate si nu avea permis de conducere. Baiatul de 18 ani se afla pe scaunul din dreapta al masinii. Acesta a fost gasit, de echipajul medical sosit la fata locului, in stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

"La CPU Caracal au ajuns trei pacienti, o minora, in varsta de 17 ani, politraumatizata in urma accidentului rutier, un tanar, in varsta de 18 ani, cu traumatism cranio-facial si traumatism la membrul inferior drept si o tanara, in varsta de 23 de ani, cu traumatism cranio-cerebral si traumatism la membrul superior stang. Soferul autoturismului nu prezenta urme vizibile de trauma si nu a necesitat ingrijiri medicale", a declarat Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt.

"In urma evenimentului, un tanar, de 18 ani, a decedat. Alti trei pasageri au fost raniti si transportati la spital pentru a primi ingrijiri medicale. Conducatorul auto nu poseda permis de conducere. De asemenea, in urma testarii sale cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentratie de 1.05 mg/ L alcool pur in aerul expirat. Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunilor de ucidere din culpa , vatamare corporala din culpa , conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante", a transmis Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.