Doi tineri au decedat si alti doi din judetul Mures au fost raniti in cursul noptii de sambata spre duminica, pe DN14, in localitatea Laslea, unde un sofer a intrat pe contrasens, potrivit Politiei.

"Pe DN 14, km 80, in zona localitatii Laslea, soferul unui turism condus spre Sighisoara a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un alt turism, condus din sens opus. Din pacate, in urma impactului, soferul si pasagera din auto condus pe contrasens au decedat", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Potrivit sursei citate, soferul si pasagera care au decedat aveau 23 de ani, iar soferul si pasagera din cealalta masina, care au fost transportati la spital, au 25 si, respectiv, 24 de ani.

Cei doi raniti au fost preluati de ambulanta si transportati la Unitatea de Primiri Urgente din Targu Mures, cu traumatisme si suspiciuni de fracturi, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.