Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a spus, in cadrul unei emisiuni TV, ca a dat de multe ori spaga vamesilor din Bechet pentru a scoate pe fiica ei minora din tara, in vacante.


Mama Luizei Melencu a recunoscut ca, ani la rand, le-a scos pe cele doua fiice din tara in mod ilegal, cand erau minore, fara procura de imputernicire si fara ca acestea sa fie insotite de un parinte, scrie Observator.tv.

"Eu am trecut cu Luiza, am dat 70 euro. Am vrut sa merg cu Luiza in Romania, am bagat 70 de euro in buletin si am trecut. Inclusiv anul trecut. De 6 ani o aduc pe Luiza asa, in Italia. A venit si singura, fara parinti, a trecut doar cu soferul. Am vorbit cu el, mi-a luat 100 de euro drumul si 70 in buletin. De atatia ani o aduc asa in vacanta, in Italia", a spus mama Luizei, la Romania TV.

In urma acestor declaratii, a fost declansata o ancheta la nivelul DGA.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.