Andrei Caramitru, membru USR, sustine ca s-a luat decizia de a se achizitiona biciclete pentru inchiriere in valoare de 13.000 de euro bucata, in sectorul 1. 

"In sectorul 1 - unde sunt nu stiu cate firme private care inchiriaza biciclete si trotinete (sunt chiar prea multe) - consiliul a decis ceva dement.

Au decis sa cumpere biciclete pentru inchiriere cu 13’000 de EUR BUCATA!!! Ce studiu de impact, ce investitii pentru piste de biciclete. Dam 5 milioane de EUR ca sa cumparam biciclete mai scumpe decat automobilele. Ca sa intre banii in buzunarul lor.

Cu votul - in bloc - al consilierilor de la toate partidele mai putin USR. Jaful absolut, total, pe fata, transpartinic. Bravo PNL si PMP - ati luat si voi comisionul? Sau sunteti asa de batuti in cap ca nu intelegeti ca (1) E NEVOIE DOAR DE PISTE DE BICICLETE si (2) O BICICLETA NU COSTA 13’000 DE EUR, E FURT PE FATA!

Ticalosilor. De-asta nimeni sanatos la cap nu va mai voteaza in Bucuresti", a scris Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.