Un padurar a murit sambata dupa ce a fost intepat de viespi, dupa cum au informat reprezentantii Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui.

El a fost gasit in stare de inconstienta, intr-o padure din Murgeni, la fata locului fiind trimise doua echipaje medicale.

"Pacientul a fost gasit in stop cardio-respirator, fiind aplicate manevre de resuscitare. Din pacate, viata barbatului nu a putut fi salvata, echipajele de la fata locului declarand decesul", a precizat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Potrivit unei postari de pe pagina de Facebook a Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva, padurarul avea 47 de ani si o activitate de aproape 30 de ani la Ocolul silvic Epureni (angajat din anul 1990).

A activat in cadrul Directiei Silvice Vaslui, Ocol Silvic Epureni, Districtul nr. 1 Banca, canton silvic Banca.

Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.