Bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache, considera ca Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT, ar fi trebuit sa isi dea demisia fara sa astepte sa ii ceara asta presedintele Iohannis, dar "nu e om de onoare".

"Domnul Iohannis i-a cerut demisia, dar nu si-o va da. Sunt sigur. Trebuia sa nu astepte sa-i ceara demisia presedintele. Domnul Banila nu stia ca subalternii sai de la Craiova au un caz de disparitie al unei tinere pe trafic de persoane? Ba stia, sigur stia. Dar nimeni n-a facut nimic. Daca Alexandra nu suna la 112 nici in cazul ei nimeni nu spunea nimic. Asa cum nu mi-au spus mie atata timp. Domnul Banila trebuia sa plece de la inceput, dar nu e om de onoare", a spus bunicul Luizei, potrivit site-ului adevarul.ro.

Miercuri, procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila a anuntat ca si-a depus demisia.

Stelian Iordache este de parere ca toti candidatii la prezidentiale se vor folosi de cazul Caracal pentru campaniile electorale: "Toti sunt in campanie si isi fac jocurile pe suferinta noastra. Sunt sigur ca nu-i intereseaza pe ei mersul anchetei. Senatorii si deputatii din Olt, de exemplu, au tacut malc, n-au vrut sa vorbeasca despre ce se intampla la Caracal. Toti stiau de traficul de persoane de aici, dar nimeni nu a vorbit. Toti sunt vinovati. Eu sunt convins ca adevarul il vom afla dupa alegerea presedintelui, dupa ce trece campania electorala".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.