Premierul Viorica Dancila a declarat marti, la Ploiesti, ca nu vor exista membri ai PSD care vor vota motiunea de cenzura si aceasta "nu va trece", pentru ca sunt destui oameni "responsabili" din Parlament, indiferent de partidul din care fac parte.

"Stiu ca astazi se depune motiunea de cenzura. Repet ce am spus si ieri: motiunea de cenzura nu va trece. Sunt destui oameni responsabili in Parlamentul Romaniei, indiferent de partidul din care fac parte. In momentul in care depui motiunea pentru caderea Guvernului, vii cu un program de guvernare, cu un Cabinet, cu o alternativa. Eu cred ca nu putem sa lucram asa dezordonat si fara o perspectiva atunci cand e vorba de stabilitatea Romaniei. Cred ca acest lucru ar trebui sa primeze si eu cred ca in Parlament sunt destui oameni care, dincolo de ceea ce le spune liderul de partid, se gandesc la aceasta tara si la ceea ce se va intampla in perioada imediat urmatoare. Motiunea nu va trece. Nu vor fi PSD-isti care vor vota la motiunea de cenzura", a declarat Dancila, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.