Sediul Fan Courier din Stefanesti, judetul Ilfov, a fost evacuat din cauza unei amenintari cu bomba.

UPDATE: Amenintarea cu bomba la firma de curierat din comuna ilfoveana Stefanesti nu se confirma, a anuntat marti SRI. "S-au incheiat verificarile, nu se confirma amenintarea", a precizat SRI.


Directorul companiei a primit un mail marti dimineata, la ora 07:38, prin care era instiintat ca va primi un colet care va exploda la ora 11:00, in comuna Stefanesti.

La fata locului s-au deplasat un echipaj al SRI si grupa pirotehnica din cadrul IGPR.

Activitatea a fost oprita pentru a se efectua verificari, scrie Digi24.

Compania a publicat un scurt comunicat cu privire la acest incident:

"Stimati clienti,

Din motive independente de vointa noastra, cladirea FAN Courier Stefanesti va fi evacuata incepand cu ora 10:30. Estimam ca intreruperea activitatii va dura pana la ora 11:30.

Vor exista intarzieri in preluarea si procesarea apelurilor telefonice si a e-mail-urilor primite, inclusiv a comenzilor de ridicare a expeditiilor.

Revenim cu informatii pe masura ce situatia sufera modificari.

Ne cerem scuze pentru neplacerile create.”


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.