Un barbat in varsta de 29 de ani, care se afla intr-un hotel din Capitala la o selectie pentru o emisiune TV (n.r. Romanii au talent), a fost ridicat de politisti dupa ce ar fi aratat celor prezenti un cutit si un pistol airsoft si a dat foc unei carti de cult.

"Duminica, dintr-un hotel situat pe raza sectorului 1, in jurul orei 12.45, a fost formulat un apel 112, in care se reclama ca un barbat, de 29 de ani, aflat la o selectie pentru o emisiune TV, a devenit agitat, a aratat celor prezenti un cutit si un pistol airsoft si a dat foc unei carti de cult", informeaza Politia Capitalei, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, acesta a fost imobilizat si condus la sediul Sectiei 2 Politie pentru cercetari, unde a fost audiat si ulterior internat intr-o unitate spitaliceasca pentru consult de specialitate.

Cercetarile sunt continuate de Sectia 2 Politie sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, sub aspectul savarsirii infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.