Lia Olguta Vasilescu a transmis un mesaj pentru viitoarea guvernare pe Facebook.

"Cand am venit la guvernare, suprafata irigata a Romaniei era de doar 300.000 de ha. Atat reusisera toate guvernele de dupa revolutie, la un loc. Acum este de 1.400.000 ha. Cred ca este relevanta comparatia.

Suntem pe primul loc in Europa la trei tipuri de culturi, am dat subventiile la timp pentru ca fermierii sa nu se mai imprumute la banci si am infiintat Casa de Comert Agroalimentara Unirea care ar urma sa ia fructele si legumele direct de la producatori si sa le vanda proaspete, la preturi de producator, in magazine de tip economat. Luna aceasta, ministrul Petre Daea urmeaza sa lanseze primele magazine cu produse preluate direct de la fermieri.

Sper ca aceste masuri sa fie preluate si de o guvernare viitoare pentru ca sunt benefice tuturor romanilor. Daca tot nu au program de guvernare, macar sa il aplice pe al nostru...", a scris pe Facebook Lia Olguta Vasilescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.