O fata de 17 ani a fost gasita moarta, sambata, in localitatea Sotrile, iar politistii il cauta acum pe criminal, informeaza IPJ Prahova.

"La ora 16,08 am fost sesizati prin 112 ca pe raza localitatii Sotrile o femeie ar fi decedata. In baza sesizarii ne-am deplasat la locuinta respectiva, unde colegii mei au gasit cadavrul unei tinere de 17 ani care prezenta o plaga la nivelul gatului. Corpul era intreg. S-a declansat cercetarea la fata locului, am sesizat, de asemenea, Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova. La fata locului s-a deplasat si procurorul de caz", a declarat, purtatorul de cuvant al IPJ Prahova, Alina Persinaru.

Conform sursei citate, s-au constituit echipe de cautare si sunt folositi si caini de urma.

Apelul la 112 a fost facut de catre un vecin. Fata locuia cu concubinul sau.

"Noi mergem pe toate pistele, nu putem spune la acest moment ca acesta este suspectul. Dar, din verificarile de pana acum, se pare ca fata locuia cu concubinul", a mai spus purtatorul de cuvant al IPJ Prahova, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.