Vineri seara, dupa ce jandarmii au incercat sa o ia cu forta pentru prelevarea brobelor biologice, mama Luizei Melencu a acuzat stari de rau, iar bunicul Luizei si-a turnat benzina pe el de doua ori. Ambii au fost luati de ambulanta si transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova.

Sambata, Monica Melencu a fost externata din spital, insa bunicul Luizei a ramas internat, cel putin pana luni, potrivit reprezentantilor Spitalului de Urgenta Craiova.

"Pacientul este internat in clinica de Cardiologie a spitalului nostru, este monitorizat si tratat specific, am vorbit cu medicul de garda si mi-a spus ca pacientul este constient, stabil, valorile tensiunii arteriale au scazut, pacientul va mai fi in clinica de Cardiologie cel putin in acest weekend", a declarat Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Craiova, cu privire la bunicul Luizei Melencu, potrivit digi24.ro.

Despre Monica Melencu, reprezentantul spitalului a declarat: "Pacienta a fost eliberata la domiciliu, durerile precordiale au cedat in cursul noptii, analizele in departamentul de urgenta au prezentat valori normale".

Cu toate acestea, medicii au recomandat consiliere psihologica pentru mama si bunicul Luizei: "Au fost consultati de psihiatru. La pacienta consultul a fost unul in limite normale, insa s-au evidentiat ca amprenta a stresului cumulat in aceasta perioada. Sindrom anxios si recomandarea de consiliere psihologica. Pacientul a cedat din punct de vedere psihologic. Ieri, a fost consultat, tratament a primit, cu evolutie sa speram favorabila, chiar in prezenta acestor factori de stres. Sigur, am inteles ca consiliere psihologica nu au avut, practic, pot sa mearga la orice fel de psiholog", a mai adaugat purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Craiova, Cristina Geormaneanu.

Atat mama, cat si bunicul Luizei au fost retinuti cu privire la recoltarea sangelui pentru realizarea analizelor, din cauza faptului ca aceasta era cauza emiterii mandatului de aducere, emis de DIICOT.

Citeste si:
Frații Tate, trimiși în judecată de DIICOT. Sunt acuzați de viol,...
Frații Tate, trimiși în...

"Prezenta lor (n.r.: a anchetatorilor) poate sa isi puna amprenta pe starea de sanatate a pacientilor nostri. Ce e nou in acest moment, daca respecta sfaturile de consiliere psihologica, vor suporta mai usor. Erau suspiciosi privitor la recoltarile de probe de sange. Nu stiu de temerile lor, dar starea de anxietate era vadit prezenta si s-a ameliorat cand am comunicat, comunicarea este lucrul cel mai important cu pacientul", au mai spus reprezentantii Spitalului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.