Serviciile de mentenanta asigurate de compania Alstom nu vor fi suspendate incepand de luni, din cauza datoriilor de 132 de milioane de lei neachitate de catre Metrorex, si nici circulatia trenurilor de metrou nu va fi afectata, sustin reprezentantii Metrorex.

"Directorul general al Metrorex, Marin Aldea, a avut discutii cu directorul general al Alstom, Gabriel Stanciu, si au concluzionat ca serviciile nu se vor suspenda incepand de luni, asa cum apare in presa, urmand ca impreuna sa identifice solutii pentru rezolvarea acestei situatii", informeaza societatea intr-un comunicat de presa, potrivit Agerpres.

Totodata, reprezentantii celor doua societati au stabilit ca plata primei transe, de 25 milioane lei, sa se faca in perioada imediat urmatoare, iar diferenta va fi platita esalonat pana la sfarsitul anului.

Precizarile Metrorex vin dupa ce Gabriel Stanciu, directorul general al Alstom Transport Romania, a anuntat joi ca serviciile de mentenanta vor fi suspendate intrucat Metrorex are de platit facturi de 132 de milioane de lei, unde fiind vechi de circa un an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.