Senatorul liberal Florin Citu o acuza pe Gabriela Firea, primarul Capitalei, ca i-a mintit pe bucuresteni cu promisiunile facute si sustine ca acestia "s-au saturat sa fie umiliti de socialisti si standardele lor de evul mediu".

"In 2019 primarul general al Bucurestiului vrea sa-i cucereasca pe bucuresteni cu promisiunea ca in iarna vor avea apa calda si caldura.

Wow. Asta este opinia primarului despre bucuresteni. Domnia sa crede ca standardele bucurestenilor sunt atat de mici ca vor sarbatori cateva zile si nopti dupa o asemenea veste.

Este total pe langa doamna primar. Poate avea ceva succes daca ii anunta pe bucuresteni ca elimina orice restrictii in ceea ce priveste centralele termince, de exemplu. Sau daca isi revizuia opinia in legatura cu UBER, BOLT si Airbnb. Sau daca ne anunta ca inchide cele peste 20 de companii infiintate pentru a capusa bugetul primariei.

Nu avem noi norocul asta.

Domana primar trebuie sa stiti asta.

Bucurestenii s-au saturat sa fie umiliti de socialisti si standardele lor de evul mediu. Ne-am saturat, sa fie clar.

In mai putin de un an scapam de toate administratiile socialiste din Romania de la nivel cetntral si local.

Doamna primar o intrebare.

Cand va cereti scuze pentru ca i-ati mintit pe bucuresteni atunci cand le-ati promis ca rezolvati problema traficului in 6 luni?", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.