Alexandru Cumpanasu este student la master la o universitate din Elvetia fara sa fi terminat o facultate, potrivit CV-ului sau, prezentat de Main News. Potrivit site-ului hotnews.ro, Cumpanasu a reactionat la aceasta informatie intrand in direct la Realitatea TV spunand ca ”din punctul meu de vedere, da, am studii superioare si cu mult superioare celor pe care unii dintre ei se lauda ca le-au facut la Spiru Haret".

Potrivit CV-ului sau, prezentat in spatiul public, Alexandru Cumpanasu este student la master in Elvetia din noiembrie 2016. El sustine ca este vorba de Academia Regala pentru Managementul Afacerilor si ca "nu este o diploma de licenta oarecare, pe care o fac toti prostii in Romania, la toate universitatile de doi lei".

"Nu este o diploma de licenta oarecare, pe care o fac toti prostii in Romania, la toate universitatile de doi lei. Foarte multi dintre cei care au terminat la Spiru Haret in Romania sunt niste prosti cu diploma. Avem atatia prosti cu diploma in administratia publica si in Romania... Eu cred ca un om care isi termina un executive master are o pregatire mai buna, in afara, decat unul care vine si spune saru'mana pe la decani si baga spaga la profesori.

Eu i-am calcat in picioare pe toti cei care au terminat Spiru Haret si care nu mai stiu sa scrie in limba romana si pe cei care in loc sa isi faca treaba acolo, la universitati, termina pe banda rulanta tot felul de universitati de doi bani", a declarat Cumpanasu, potrivit sursei citate.

In interventia de la postul Realitatea TV, el i-a spus prezentatoarei Marinelei Mititelu ca are diploma de BAC, dar nu si de licenta:

"- Bacalaureat aveti?
- Da, da, am.
- Diploma de licenta aveti?
- Nu doamna, v-am explicat, m-am inscris la aceasta Academie Regala din Elvetia, la Executiv Master si termin acum, sunt masterand, da.”


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.