Membrul USR, Andrei Caramitru ii ia apararea tatalui sau, Ion Caramitru, si spune despre actorii Mihai Calin si Marius Manole, "unul de mare talent, altul profund mediocru", ca ar trebui sa fie dati in judecata pentru "aberatiile si minciunile lor" de catre TNB.

"Vad ca tot circula - iar si iar - aberatii despre TNB. 2 tineri actori (unul de mare talent; altul profund mediocru) sunt foarte suparati. Oamenii sunt din rezist, dar nu inseamna ca au un dram de dreptate (ca deh - lumea asta a artei e plina de ego si de dive, asa e peste tot). Desi au fost zeci de controale, non stop, nimeni nu a gasit nimic, nici o problema, doar o institutie care merge super bine (printre putinele de stat din tara), unde salile sunt pline si in care legea este aplicata perfect. (Citeste si: Actorul Mihai Calin, scrisoare deschisa catre Ion Caramitru: "Ati confiscat, in mare parte, Teatrul National")

Dar ei nu si nu. Hai sa facem panarama si scandal. Daca nu avem argumente - mintim. Daca vor sa schimbe legile (ca asta inteleg ca e problema - nu ce face TNB aplicandu-le) - sa faca lobby in parlament. Nu circ si minciuni.

Eu sincer sper ca directia TNB sa ii dea frumos in judecata si sa explice acolo la tribunal de unde scot aberatiile si minciunile astea. Eu asta as face", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.