J. Michael Mendel, producatorul unor seriale de animatie ca „Familia Simpson/ The Simpsons” sau „Rick si Morty/Rick and Morty”, a murit la varsta de 54 de ani. 


Producatorul de televiziune J. Michael Mendel este cunoscut mai ales pentru contributia adusa la crearea unor show-uri de succes, printre cele mai cunoscute fiind "The Simpsons", "Rick and Mondy", "Good Vibes", "Napoleon Dynamite", "Sit Down Shut Up" sau "Drown Together", noteaza LADbible.

Anuntul a fost facut de un purtator de cuvant al Adult Swin, compania care se afla in spatele producerii celui mai recent proiect al realizatorului, respectiv "Rick and Morty". In declaratie se preciza: "Noi toti de la Adult Swim suntem devastati de moartea prematura a lui MIke Mendel. Mike a fost inima familiei producatoare a lui "Rick and Morty", iar talentului sau fantastic si intelepciunii sale li se vor simti lipsa. A fost un respectat castigator al premiilor Emmy, lucrand de peste 25 de ani in industrie. A indrumat si sprijinit generatii de artisti, scenaristi si creatori, absenta lui va fi simtita de comunitatea intreaga. Condoleantele noastre familiei, prietenilor si colegilor care trec prin momente dificile."

Mendel a luat parte la realizarea "The Simpsons" din 1989, iar pana in 1999 a contribuit la 207 episoade cu care a castigat trei premii in 1995, 1997 si 1998. Al patrulea premiu il castiga in 2018, dupa ce lucrase 4 ani ca producator pentru "Rick and Morty".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.