O femeie din localitatea Daia, judetul Giurgiu, in varsta de 68 de ani, a murit dupa ce a ramas prinsa sub autoturismul unui barbat care circula cu o viteza mare si a pierdut controlul volanului.

"Un barbat in varsta de 42 de ani din municipiul Giurgiu, in timp ce conducea un autoturism pe DN 41, in localitatea Daia, judetul Giurgiu, nu a adaptat viteza, a pierdut controlul directiei de mers si a acrosat o femeie in varsta de 68 de ani din comuna Daia care se deplasa ca pieton pe marginea partii carosabile in aceeasi directie de mers cu autoturismul", a declarat Emanuela Sarbu, purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, potrivit antena3.ro.

La locul producerii accidentului a venit Detasamentul Giurgiu cu un echipaj de descarcerare si o autospeciala cu apa si spuma, precum si o ambulanta SMURD si o ambulanta a SAJ.

"Echipajul de descarcerare a actionat pentru scoaterea victimei care a fost prinsa sub autoturism, dar dupa descarcerare a fost constatat faptul ca aceasta avea leziuni incompatibile cu viata", a precizat Florin Negut, purtatorul de cuvant al ISU Giurgiu.

Soferului i-a fost facut un test de alcoolemie, iar acesta a iesit negativ.

Politistii au intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.