Fosta logodnica a olandezului suspectat de uciderea fetitei in varsta de 11 ani a dat declaratii pentru presa din Olanda, aceasta spunand ca barbatul a avut un "trecut tulbure" si ca nu este surprinsa de ce faptele lui.

"Este un soc, dar a avut un trecut tulbure. Acest lucru nu este o surpriza pentru mine", a spus femeia pentru omroepbrabant.nl.

Fosta logodnica a lui Johannes Visscher a preferat sa ramana in anonimat, spunand ca barbatul a fost condamnat in trecut la cativa ani de inchisoare, dar ca ea nu stia nimic despre asta pe perioada relatiei lor.

"Dupa patru-cinci luni mi-a cerut sa ma casatoresc cu el. A fost nevoit sa-mi spuna totul despre trecutul sau dupa ce a fost obligat de ofiterul sau de probatiune. Eu insumi am o fiica, care nu este a lui si care era mica la acea vreme. La scurt timp dupa asta, am pus capat relatiei. Trebuia sa ne casatorim in 2011", a mai declarat femeia, potrivit g4media.ro.

Johannes Visscher a facut inchisoare pentru mai multe agresiuni sexuale si a mai fost condamnat pentru agresiunea si hartuirea unor femei. Ulterior, barbatul a fost internat la o sectie de psihiatrie, dupa ce si-a ispasit pedeapsa.

Dupa spusele femeii, Visscher era angajat intr-o companie de IT si era foarte inteligent si fermecator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.