Spitalul Universitar de Urgenta Elias anunta ca Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a parasit luni unitatea medicala, urmand a continua tratamentul in strainatate.

"In cursul diminetii de astazi (23 septembrie 2019), la cererea expresa a familiei si contrar recomandarilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a parasit Spitalul Elias in vederea continuarii tratamentului intr-o tara din UE. Institutiile abilitate au fost informate in acest sens", precizeaza un comunicat de presa transmis de spital, potrivit Agerpres.

In urma cu doua saptamani, in timp ce se deplasa pe sos. Chitilei dinspre Centura Capitalei catre Pod Constanta, Mario Iorgulescu a intrat cu masina pe contrasens si s-a ciocnit cu un autovehicul condus din sens opus de un tanar in varsta de 24 ani. Ca urmare a impactului, tanarul de 24 de ani a murit. A fost deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.