Siegfried Muresan, europarlamentarul PNL, o ironizeaza pe Viorica Dancila pentru vizita in SUA intr-o postare pe Facebook, scriind ca "nu a primit-o nici macar guvernatorul statului respectiv, nici macar primarul celui mai mare oras, ci doar primarul celui de-al doilea oras ca populatie".

"Viorica Dancila se afla intr-o vizita in Statele Unite ale Americii. A aterizat la New York.

Nu s-a intalnit cu Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. Nu s-a intalnit la New York nici cu guvernatorul statului New York, nici cu primarul general al orasului.

A trebuit sa mearga in statul New Jersey, stat invecinat, pentru a o primi cineva. Insa nu a primit-o nici macar guvernatorul statului respectiv, nici macar primarul celui mai mare oras, ci doar primarul celui de-al doilea oras ca populatie.

E ca daca in Romania ar veni in vizita prim-ministrul unei alte tari si nu ar fi primit nici de presedintele Romaniei, nici de prim-ministru, nici de primarul general al capitalei, nici de prefectul capitalei, nici de presedintele Consiliului Judetean Ilfov, nici macar de primarul orasului Voluntari, cel mai mare oras din judetul Ilfov, ci doar de primarul orasului Pantelimon, al doilea oras ca populatie din judetul Ilfov.

Ne-am da cu totii seama ca este o problema cu acel prim-ministru" a scris europarlamentarul PNL, Siegfried Muresan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.