Minodora Constantinescu in varsta de 51 de ani, din comuna Stoiana, dupa ce a fost data disparuta acum cateva zile, a fost gasita moarta intr-un zavoi din apropierea raului Amaradia.

Anuntul catre politie a fost facut de un barbat in varsta de 64 de ani, care le-a spus politistilor ca a gasit o femeie in zavoiul din apropierea raului Amaradia si ca este posibil ca aceasta sa fie moarta.

Anchetatorii au declarat ca nu au gasit urme de violenta pe trupul neinsufletit al femeii.

"Din cercetarile efectuate de politisti la fata locului a reiesit faptul ca persoana decedata se numeste Constantinescu Minodora, de 51 de ani, din comuna Stoina, care in data de 18 septembrie a.c., a plecat voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit, fiind pusa in urmarire la nivel national.Cu ocazia examinarii sumare, s-a constatat ca victima nu prezinta urme vizibile de violenta pe corp. S-a luat masura transportarii cadavrului la S.M.L. Gorj in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzelor decesului. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa", se arata intr-un comunicat al Politiei Gorj, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.