Un elev in varsta de 17 ani a fost gasit vineri mort in sala de meditatii a unui liceu din Miercurea Ciuc, cu o plaga intepata la nivelul inimii, medicii de la Serviciul de Ambulanta afirmand ca ar fi vorba de o sinucidere.

Seful Serviciului de Ambulanta Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat ca un echipaj cu medic a fost solicitat pentru a interveni in cazul unui copil de 17 ani, care ar fi incercat sa se sinucida si si-a taiat venele.

Ajuns la fata locului, echipajul a constatat ca elevul era decedat, cazut cu fata in sus si avea o plaga intepata la nivelul inimii.

"Cand a ajuns acolo, ambulanta cu medic a constatat ca e adevarat ca e vorba de o sinucidere, era o plaga intepata, hemitorace stang, la nivelul inimii. In sala de meditatii, era cazut pe spate. Rigiditatea cadaverica era instalata, inseamna ca de cateva ore s-a produs tragedia. Medicul nu a putut decat sa constate decesul", a declarat seful Serviciului de Ambulanta Harghita, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.