Viorica Dancila, la o saptamana dupa ce a propus "Pactul pentru bunastarea romanilor", din cauza faptului ca "niciunul dintre partidele de opozitie nu a semnat acest pact", le-a cerut sprijinul romanilor.

"A trecut o saptamana de cand am propus partidelor politice semnarea Pactului national pentru bunastarea romanilor, prin care sa ne asiguram ca niciun semnatar al acestui acord nu va taia vreodata pensiile si salariile oamenilor si ca vor continua sa implementeze masurile de sprijin pentru antreprenori si IMM-uri.

Niciunul dintre partidele de opozitie nu a semnat acest pact, fapt care ne ingrijoreaza si ne face sa credem ca pregatesc noi taieri ale salariilor si pensiilor, concedieri si cresteri ale impozitelor si taxelor.

Si pentru ca pe oamenii politici ai opozitiei nu ne putem baza, invit membri ai societatii civile - cetateni si organizatii - care isi doresc cu adevarat binele public, sa sustina si sa semneze acest pact. Chem romanii alaturi de mine, ca sa continuam cresterea veniturilor si masurile de sprijin menite sa duca Romania mai departe!", a scris Viorica Dancila pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.