Curtea Constitutionala a Romaniei urmeaza sa discute pe 16 octombrie sesizarea referitoare la alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului, au precizat oficiali ai CCR.

Pe 11 septembrie, liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, preciza ca mai multi parlamentari din Opozitie au anuntat ca vor sa semneze sesizarea catre Curtea Constitutionala privind modul in care a fost ales Melescanu la conducerea Senatului.

"Ne vom stradui ca cel tarziu luni (16 septembrie - n.r.) sesizarea privitoare la alegerea neregulamentara a presedintelui Senatului, in persoana lui Melescanu, sa fie depusa la Curte. De ce luni? Pentru ca va trebui sa strangem semnaturi si de la alti parlamentari care impartasesc acest punct de vedere, ca alegerea a fost neregulamentara. (...) Unii dintre colegii din Opozitie, fara sa ii solicit, au venit si ne-au spus, dupa ce am facut declaratia la pupitrul Senatului, ca vor sa vina sa semneze", declara Tariceanu la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.