Un barbat de 47 de ani din comuna Ieud a ajuns la spital cu arsuri de gradul 2 si 3 pe corp dupa ce, in urma unor altercatii verbale cu sotia sa, aceasta l-a incendiat, a precizat marti, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Cecilia Grozavu.

Evenimentul produs in noaptea de luni spre marti a fost preluat de Sectia 2 Politie Rurala Bogdan Voda care a fost sesizata prin apelul de urgenta 112 despre faptul ca, in curtea unei locuinte din comuna Ieud, o femeie in varsta de 43 de ani a aruncat cu benzina pe sotul ei in varsta de 47 de ani si i-a dat foc.

Barbatul a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmatiei pentru acordarea de ingrijiri medicale, iar femeia a fost internata la Sectia Psihiatrie din spital, scrie Agerpres.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa la omor. Barbatul are arsuri gradul II si III, cu precadere de la brau in sus, la nivelul capului, gatului si toracelui si la ambele maini. Acesta a fost stabilizat si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) din municipiul Baia Mare.

Prognosticul medicilor din cadrul SJU Baia Mare este unul rezervat si se are in vedere transferul pacientului catre o clinica de arsi din Bucuresti.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.