Presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarna, sustine ca in cazul in care Alexandra Macesanu ar mai apela numarul de urgenta 112, situatia s-ar putea repeta, intruct "nimic nu s-a schimbat".

"Nu s-a schimbat nimic. Nu conteaza cat e tura, ca e de 8, de 12 sau de 24 de ore, problema de fond e ca exista un singur politist care raspunde. (...) Nu s-a schimbat nimic. Astazi, daca ar mai suna Alexandra, daca folosim metoda absurdului si reducem totul la absurd, da, se poate repeta, poate fi identic

„Postul telefonic exista. E vorba de personal. De exemplu, la Slatina avem doua linii telefonice. Mai trebuiau cinci oameni pentru inca o tura. Trebuie finantate functiile, scoase la concurs si incadrate direct. Eu incadram acolo specialist in comunicare", a spus Coarna la Digi24, potrivit stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.