O femeie de aproximativ 45 de ani din Pitesti a suferit arsuri grave, vineri, dupa ce s-a autoincendiat pe fondul unei depresii.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges, incidentul a avut loc in cartierul Bananai din municipiul Pitesti, la fata locului intervenind un echipaj cu o autospeciala de stingere, un echipaj SMURD de terapie intensiva mobila si un echipaj SMURD de prim-ajutor calificat.

Din primele informatii, femeia, care era depresiva, s-a autoincendiat in timp ce se afla la domiciliu, flacarile fiind stinse de ceilalti membri ai familiei inainte de sosirea pompierilor, scrie Agerpres.

Reprezentantii ISU Arges au precizat ca victima prezenta arsuri pe o mare parte a corpului. Arsuri a suferit si sotul femeii, care a intervenit sa stinga flacarile.

"Sotul in varsta de 48 de ani a suferit arsuri de gradul 1 pe aproximativ 10% din suprafata corpului incercand sa o stinga, iar femeia prezinta arsuri de gradele 1 si 2 pe aproximativ 45% din suprafata corpului. Ambii sunt transportati la spital de catre echipajele SMURD", precizeaza ISU Arges.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.