Brigara Rutiera a anuntat restrictii de circulatie in Capitala cu prilejul desfasurarii evenimentului sportiv The Color Run Night 2019.

"In data de 14 septembrie va avea loc evenimentul sportiv The Color Run Night 2019, pe urmatorul traseu: parcarea Bibliotecii Nationale – Bd. Mircea Voda – Bd. Unirii – Piata Alba Iulia (fara afectarea traficului rutier din rond) si retur pe Bd. Unirii pana la podul Serban Voda (fara afectarea traficului rutier din intersectia Bd. I.C. Bratianu – Bd. Unirii) – Bd. Unirii – Bd. Mircea Voda – parcarea Bibliotecii Nationale.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, traficul rutier va fi restrictionat intre orele 17.00 – 23.00, pe traseul mentionat mai sus si pe arterele care acced in acesta, iar intre orele 12.00 – 23.00, pe Bd. Mircea Voda, segmentul cuprins intre Pasaj Marasesti si Bd. Unirii.

Rute ocolitoare


  • Calea 13 Septembrie – Bd. Tudor Vladimirescu – Piata George Cosbuc – Str. Regina Maria – Splaiul Unirii;

  • Calea 13 Septembrie – Bd. Libertatii – Bd. Natiunile Unite – Spl. Independentei – Bd. Corneliu Coposu;

  • Bd. Basarabia – Calea Calarasilor – Bd. Corneliu Coposu – Spl. Independentei.


Solicitam conducatorilor de autovehicule ca in intervalul mentionat sa evite deplasarea in zona, sa foloseasca rutele ocolitoare, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri.

Pietonilor le recomandam sa traverseze strada doar prin locuri marcate si semnalizate corespunzator sau la culoarea verde a semaforului electric, numai dupa ce s-au asigurat temeinic si sunt siguri ca intentia lor de traversare a fost observata de catre soferi", se arata intr-un comunicat al Brigazii Rutiere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.