Medicii legisti au confirmat ca Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, era sub influenta substantelor halucinogene in momentul accidentului in care un tanar in varsta de 24 de ani a murit.

Potrivit medicilor legisti, Mario Iorgulescu consumase alcool si cocaina atunci cand s-a urcat la volan, scrie Digi24.

Acestea sunt informatii preliminare, raportul legistilor nefiind inca finalizat.

Fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat un accident extrem de grav duminica, in urma caruia un tanar a murit.

Mario se afla la volanul unui autoturism marca Aston Martin cand a pierdut controlul asupra volanului pe Soseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei catre Pod Constanta, a intrat pe contrasens si s-a izbit de un alt autovehicul condus de un barbat tot in varsta de 24 ani, care a murit pe loc.

Vitezometrul s-a oprit la 240 km/h, spun surse din politie. Nu este sigur insa ca masina lui Iorgulescu avea aceasta viteza.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.