Andrei Caramitru, membru USR, vorbeste despre cel mai trist fenomen din Romania, mentionand ca sudul Italiei este singura zona din lume care mai functioneaza la fel. 

"Cel mai trist fenomen in Romania.

Exista judete si localitati sarace, dominate de mafie, cu interlopi care fura fetele din case, fara drumuri, fara scoli, fara spitale, fara investitii, unde deja jumatate din populatie a fugit. In special judetele din Sud.

Exact aceste locuri voteaza masiv, isteric, de fiecare data cu PSD. Sunt localitati si zone unde PSD a luat 70% din vot chiar acum la Europarlamentare.

Singura zona din lume pe care o cunosc care functioneaza la fel este sudul Italiei. Valurile de imigranti care au umplut America in 1900 de acolo vin. Dupa 120 de ani - acolo e la fel. Mafia e la putere, saracia e totala, chit ca Italia s-a dezvoltat.

Ma intreb sincer daca se poate face ceva acolo ca sa schimbam acest lucru. Nu de alta - dar daca continua asa o sa ajungem sa avem mafii puternice acolo, si o populatie in prabusire totala. Credeti ca se poate face ceva???", a scris Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.