Andreea Corina Lascu, o tanara in varsta de 19 ani din Stefanesti, a murit dupa ce a fost calcata de un tren in Voluntari.

Andreea era sportiva si terminase Liceul Teoretic "Victor Babes", iar in momentul producerii tragediei, aceasta avea cu ea achipamentul sportiv, potrivit observator.ro.

Ionut Militaru, un prieten al Andreei Lascu, a murit la inceputul lunii mai, in acelasi mod cumplit.

Andreea Lascu, dupa primirea vestii despre prietenul sau, a scris un mesaj emotionant pe Facebook: "M-ai invatat ca e vorba de principii..stiu, de multe ori am fost ocupata, iar acum, cand am spus ca am timp pana terminam vacanta sa ne vedem,nu am mai apucat..acum, tu..nu ai mai avut timp..Mi-as fii dorit sa ma mai strangi o data in brate, asa tare, sa ne mai luam o data la bataie, sa «mai radem», sa-mi fi raspuns la telefon si sa razi de mine, sa-mi spui sa nu mai plang ca esti bine .. orice, dar nu sa te conduc pe ultimul drum.. Nu te vom uita niciodata copile si te vom iubi mereu..Sa aperi poarta rapidului de acolo, de sus, sa fii fericit..odihneste-te in pace spirit liber".

La 5 luni dupa moartea prietenului sau, Andreea Corina Lascu a sfarsit si ea, in acelasi loc ca si Ionut.

Localnicii spun ca acea zona este foarte periculoasa si ca se lupta sa inchida accesul in aceea zona de mai bine de 10 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.