Raluca Turcan sustine ca "exista in momentul de fata numeroase suspiciuni in ceea ce priveste indeplinirea, de catre Rovana Plumb, a criteriilor pentru ocuparea functiei de comisar european".

"Guvernul Romaniei risca foarte mult prin sustinerea Rovanei Plumb pentru functia de comisar european!

Exista in momentul de fata numeroase suspiciuni in ceea ce priveste indeplinirea, de catre doamna Rovana Plumb, a criteriilor pentru ocuparea functiei de comisar european.

Cutuma este ca presedintele Comisiei Europene sa nu respinga candidaturile venind din partea tarilor membre si sa le supuna evaluarii in comisiile de specialitate si in Parlamentul European. Acceptarea acestei candidaturi inseamna, in momentul acesta, ca doamna Rovana Plumb va intra la negocieri, audieri si vot in Parlament. Or, audierile in Parlamentul European nu sunt o joaca.

De asemenea, votul in Parlament si in comisii va fi foarte strans. Viorica Dancila risca foarte mult interesul Romaniei prin sustinerea doamnei Rovana Plumb.

In continuare, situatia comisarului european din partea Romaniei este incerta, suta la suta din cauza acestei incapatanari a premierului Viorica Dancila de a propune o persoana care nu indeplineste criteriile pentru ocuparea functiei de comisar european!", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.