Mama Luizei Melencu, una dintre victimele criminalului de la Caracal, asteapta sa primeasca un raspuns de la stat, sustinand ca autoritatile nu ii spun nimic despre fiica ei si ca nu crede ca Luiza este moarta.

"Ultima oara cand am vorbit cu domnul procuror de la DIICOT central in prezenta domnului avocat Tonel Pop. Din acel moment, nimeni nu a luat legatura cu noi. Vorbesc acum cu disperare. Maine se incepe scoala. Toata tara care are copii sa se gandeasca, maine Luiza trebuia sa mearga la scoala. Noi vrem ceva concret, sa vina cineva sa ne spuna ce se intampla in tara asta. Nu despre ancheta... Sa ne incurajeze. E posibil asa ceva in 2019? Eu cred ca Luiza nu e moarta si nici cealalta. Sa se faca dreptate, nu vrem nimic de la acest stat decat viata copiilor nostri. Sa ne spuna adevarul: ori vii, ori morti", a declarat Monica Melencu, potrivit digi24.ro.

Gheorghe Dinca urmeaza sa fie audiat inca o data de catre procurorii DIICOT, saptamana viitoare, apoi va fi supus si testului cu detectorul de minciuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.