Andrei Caramitru, membru USR, sustine ca plecarea romanilor din tara este din vina celor care "au votat 30 de ani la rand cu niste interlopi, cu niste hoti".

"Ma bucur mult ca Bianca a castigat US Open. Ea a multumit federatiei Canadiene pentru ajutorul pe care l-a primit. A reprezentat Canada unde acum e mare bucurie.

La noi - confuzie mare. E romanca! A castigat!

Obisnuiti-va cu situatia asta. Peste 10 ani vor fi zeci de mii de oameni cu nume romanesc care o sa exceleze peste tot in lume. O sa fie mult mai multi in elita lumii acolo decat cei de aici. Copiii milioanelor de emigranti de la noi. Pentru imensa majoritate Romania o sa fie ceva exotic, o tara in care daca au fost o data sau de doua ori. Sau deloc. Se vor identifica cu tara in care s-au nascut si au trait. Atat.

Si multi pe aici o sa se enerveze. Insa sa se uite frumos in oglinda. Singurul motiv pentru situatia asta sunt ei - au votat 30 de ani la rand cu niste interlopi, cu niste hoti. Au alungat milioane de oameni din tara. Care si-au gasit un rost si si-au educat copiii intr-o lume civilizata. E doar vina celor de aici care au acceptat mizeria ca mod de viata", a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.