Un accident rutier s-a produs, duminica, in zona Mihai Bravu din Bucuresti, in urma caruia o femeie de 52 de ani a murit, iar alte doua persoane au fost ranite. Brigada Rutiera a Capitalei a anuntat ca circulatia tramvaielor din zona va fi blocata. 

Accidentul s-a produs duminica, in jurul orei 11:30, cand un barbat in varsta de 39 de ani, care se deplasa pe Bulevardul Camil Ressu, catre Soseaua Mihai Bravu, la intersectia cu Strada Fizicienilor, s-a izbit de o masina condusa de o femeie in varsta de 52 de ani.

Femeia de 52 de ani a murit in timpul impactului, iar alte doua victime, pasagerii din masina barbatului de 39 de ani, au fost transportate la Spitalul sfantul Ioan, cu rani superficiale.

La momentul actual, linia de circulatie a tramvaiului 27, pe sensul catre Soseaua Mihai Bravu este blocata, potrivit digi24.ro.

Politistii de la fata locului investigheaza pentru a putea stabili cauzele producerii accidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.