Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost implicat intr-un accident rutier, care s-a soldat cu moartea unei persoane. Acesta a fost transportat in stare grava la Spitalul Elias din Bucuresti. 

Accidentul a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 3:00, pe Soseaua Chitilei dinspre Centura Bucurestiului catre Pod Constanta, potrivit Mediafax.

Mario Iorgulescu a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, izbind un alt autovehicul condus de un sofer in varsta de 24 de ani.

Ambele autoturisme au iesit de pe carosabil in urma accidentului. Prima masina a luat foc la compartimentul motor, imediat dupa impact, iar soferul celei de-a doua a murit pe loc.

Mario Iorgulescu a fost transportat in stare grava la Spitalul Elias din Capitala, la sectia de Terapie Intensiva.

Purtatorul de cuvant al Spitalului, Silvius Negoita, a spus ca fiul lui Gino Iorgulescu este intubat si ventilat mecanic.

"A ajuns in stare grava, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominala si toracica forte, cu hemoperitoneu, adica sange in burta, s-a intervenit chirurgical de urgenta azi-noapte, operatia a avut ca scop controlul sangerarii, adica hemostaza, e in stare grava, dar stabila deocamdata. Este in Terapie Intensiva, nu este constient, este intubat si ventilat mecanic", a declarat Silvius Negoita, purtatorul de cuvant al Spitalului Elias.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.