Un militar roman a murit joi la Kabul in urma unui atac sinucigas, ce a avut loc intr-un cartier rezidential din capitala Afganistanului.

Dupa atacul revendicat de talibani din cursul noptii de 2 spre 3 septembrie, cand un militar roman si-a pierdut viata, o noua explozie s-a produs joi in centrul capitalei afgane Kabul, in apropierea cartierului general al NATO si a unor birouri guvernamentale, noteaza antena3.ro.

Explozia ar fi fost provocata de un atacator sinucigas care s-a aruncat in aer, conform Reuters.

Un alt roman si-a pierdut viata, informatie confirmata de premierul Viorica Dancila:

"Condoleante familiei soldatului roman cazut astazi la Kabul si tuturor celor care au pierdut pe cineva. Este inca o tragedie, inca un eveniment cumplit care ne indurereaza, ne zdruncina, dar ne si obliga, in egala masura, sa continuam sa condamnam si sa luptam cu toate fortele impotriva terorismului, acest flagel menit sa semene ura si teama.

Sunt cu sufletul alaturi de cei aflati in durere si reiterez ferm sprijinul Guvernului Romaniei pentru actiunile de instaurare a pacii si stabilitatii in Afganistan", a scris sefa Executivului pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.