Un barbat in varsta de 48 de ani a murit chiar la externare, pe scarile Spitalului Judetean de Urgenta Craiova. Pacientul suferea de afectiune coronariana severa, cardiomiopatie dilatativa ischemica si diabet.

"A fost internat in urma cu doua saptamani in Clinica de Cardiologie pentru montarea unui defibrilator, dar s-a constatat ca prezenta un focar de infectie. Se intepase intr-un cui, la un picior si avea o plaga suprainfectata si din aceasta cauza nu a putut beneficia de montarea defibrilatorului. I s-a instituit tratament cu antibiotic, injectabil pentru tratarea infectiei.

De vineri a tot cerut sa fie externat si a spus ca vrea sa urmeze tratamentul cu antibiotic acasa. Astazi, medicul l-a externat si i-a dat indicatii pentru a continua tratamentul cu antibiotic, acasa, pe cale orala si sa revina control si montarea defibrilatorului cardiac", a spus purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Craiova, doctor Cristiana Geormaneanu.

Dupa externare, barbatul s-a simtit rau si a murit chiar pe scarile unitatii spitalicesti. Medicii au incercat in zadar sa ii mai salveze viata, noteaza realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.