Consilierul parlamentar al deputatului PSD Laura-Mihaela Moagher, Lucian Radulescu, a amenintat si injurat politisti, apeland chiar la incercarea de a-i intimida pe agenti cu legitimatia sa. Consilierul oprise intr-un loc nepermis, un echipaj de politie incercand sa il sanctionze in comuna prahoveana Paulesti.

"Romania trebuie sa se schimbe, iar astfel de cazuri sa nu mai existe! Cand ai legitimatie de consilier la Camera Deputatilor, ai impresia ca legea nu e si pentru tine. Incepi sa arunci legitimatia si sa incerci sa intimidezi. Doar ca asta nu prea mai merge, sunt si politisti care nu se tem", a scris pe Facebook Marian Godina care a si postat un video cu toata intamplarea.

In video se poate observa cum Lucian Radulescu, care a fost somat sa opreasca si sa prezinte documentele, devine brusc recalcitrant, incepand sa injure si sa ameninte agentii de politie.

"Nu vrei sa ai un conflict cu mine. Hai sa-ti arat eu cine sunt. Vino incoa. Ia colea. Nu cred ca vrei sa intri in conflict cu mine. Incerci cu mine d-astea. Da ma amenda, fa ce vrei tu. Deci jur, fii atent ce spun aici, fa ce vrei tu, hai da amenda. Da-i drumul si da amenda, hai ca-ti arat eu tie", sunt doar cateva dintre replicile lui Lucian Radulescu.

"Aveti un indicator acolo cu oprire interzisa, domnule Radulescu. Ce sa-mi aratati?", este replica agentului, citat de b1.ro.

"Astept pe unul sa-mi bage gaze, nu mai te lua de mine", a fost raspunsul consilierului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.