Metrorex anunta ca programul la metrou va fi prelungit cu o ora si jumatate joi cu ocazia meciului de fotbal Romania-Spania.

"Ministerul Transporturilor si Metrorex, alaturi de Federatia Romana de Fotbal, vin in sprijinul publicului participant la partida de fotbal dintre selectionatele Romaniei si Spaniei, ce se va desfasura pe stadionul 'Arena Nationala' si anunta ca joi, 5 septembrie 2019, trenurile vor circula, pe toate magistralele de metrou, dupa un program prelungit cu o ora si 30 de minute.

Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la statiile capat de magistrala la ora 01:00 pe Magistrala 1, Magistrala 2 si Magistrala 3, respectiv la ora 01:45 pe Magistrala 4. Intervalul de circulatie intre trenuri va fi de aproximativ 10-12 minute.

Partida de fotbal ce se va desfasura in data de 5 septembrie 2019 este un eveniment de interes public si de importanta nationala pentru organizarea Turneului Final EURO 2020", se arata intr-un comunicat remis 9am.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.