Fragmentele osoase gasite in cenusa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dinca ar contine ADN-ul Alexandrei Macesanu, transmite DIICOT, citand raportul de expertiza medico-legala de la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici".

"In cursul acestei zile, Institutul National de Medicina Legala ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrala raportul de expertiza medico-legala prin examen ADN – expertiza genetica judiciara – in ceea ce priveste pe victima minora M.A.M.

Din concluziile raportului de expertiza medico – legala rezulta faptul ca, analiza genetica a probelor biologice de os, reprezentata de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, gasite cu ocazia cercetarii la fata locului in cenusa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dinca Gheorghe, a condus la evidentierea unui profil ADN unic, apartinand unei persoane de sex feminin.

De asemenea, din raportul de expertiza medico – legala rezulta faptul ca, persoana de sex feminin evidentiata in urma analizelor genetice a probelor biologice de os este victima minora M.A.M, cu o probabilitate de 99,93%", se arata intr-un comunicat al DIICOT.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.