Social 31 August 2019 18:01
Prim-ministrul Viorica Dancila anunta ca un lider al Organizatiei de Femei al PSD Timis a murit, dupa ce a facut un infarct.

"Astazi am avut un moment trist. Decesul colegei noastre: vicepresedintele organizatiei femeilor social-democrate de la Timis, care a decedat in urma unui infarct. Era pe litoral impreuna cu familia din 15 august. A participat la scoala de vara. In aceasta dimineata i s-a facut rau si din pacate nu a mai putut fi salvata. Transmitem condoleate familiei", a declarat sefa Executivului dupa incheierea sedintei de la Mamaia, citata de adevarul.ro.

Vicepresedinta organizatiei de femei social-democrate din judetul Timis nu era la momentul infarctului in pavilionul unde s-a defasurat CEX al PSD.

Citeste si: Ambulanta, chemata la Pavilionul din Mamaia unde se tine CEx al PSD: 3 persoane acuza dureri abdominale si varsaturi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.