Social 30 August 2019 13:25
O hala aflata in nordul Capitalei a fost cuprinsa de flacari, vineri, in zona fiind degajari mari de fum, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov.

Update 16:10- Incendiul la hala de pe strada Biharia a fost localizat si nu mai exista riscul de extindere a flacarilor la alte cladiri, potrivit primarului Sectorului 1, Dan Tudorache.

"Incendiul a fost localizat si nu mai exista riscul ca flacarile sa se extinda la alte cladiri. Proprietarul METAV este asigurat si are autorizatie ISU. Din fericire, nu sunt victime. O hala situata pe strada Biharia, din incinta Decathlon (apartinand METAV), a fost cuprinsa de flacari. Pompierii au ajuns la fata locului si sute de cetateni au fost evacuati din cladirile din zona", a scris Tudorache pe Facebook.

El a mentionat ca Politia Locala a Sectorului 1 este prezenta si ajuta la dirijarea traficului si la evacuarea persoanelor.

"Recomandarile sunt sa evitati pe cat posibil zona, mai ales ca se degaja cantitati mari de fum si pentru a nu ingreuna interventia pompierilor", a adaugat Tudorache.

Update 13:57 - Zece mii de metri patrati sunt afectati de incendiul izbucnit vineri la o hala de pe strada Biharia din sectorul 1 al Capitalei, in zona intervenind in prezent 27 de masini de stingere, patru autoscari de interventie la inaltime, patru masini de descarcerare si doua ambulante SMURD, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov.

Conform sursei citate, nu sunt persoane surprinse de incendiu.

Potrivit sursei citate, hala, care in prezent arde in intregime, este situata pe strada Biharia din sectorul 1, noteaza Agerpres.

IGSU a emis un mesaj RO-ALERT: "Incendiu la o hala industriala din strada Biharia, sector 1, cu degajari masive de fum. Ocoliti zona, eliberati caile de acces in zona pentru a facilita accesul fortelor de interventie. Daca sunteti in apropiere, evacuati zona. Luati masuri de adapostire si autoprotectie".

Citeste si:
Anchetă după incendiul de la Hidrocentrala Porțile de Fier 1. A...
Anchetă după incendiul de la...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.