Social 29 August 2019 14:29
O femeie in varsta de 45 de ani, din Turnu Severin, a fost ucisa de concubinul sau, in varsta de 33 de ani, cu o ranga. Dupa ce a fost lovita fara mila de criminal, aceasta a fost transportata la spital, unde a incetat din viata.

Scandalul dintre cei doi ar fi inceput joi, la ora 5:00, de dimineata, potrivit anchetatorilor. Concubinul femeii s-a enervat, moment in care a inceput sa o loveasca cu ranga, provocandu-i plagi la nivelul capului, potrivit adevarul.ro.

Incidentul a avut loc pe o strada din Drobeta Turnu Severin, in apropierea Spitalului Judetean. Femeia astepta acolo un microbuz care urma sa o duca la locul de munca. Se pare ca femeia a vrut sa incheie relatia de concubinaj cu barbatul, acesta fiind motivul scandalului”, au spus anchetatorii.

Din cauza ranilor grave, desi a fost dusa de urgenta la spital, aceasta a decedat. Criminalul a fugit si este cautat acum de anchetatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.