Social 28 August 2019 13:43
Gabriela Firea a declarat ca "Avocatul Poporului s-a specializat in a nu apara poporul", dupa ce Renate Weber a atacat la Curtea Constitutionala ordonanta privind Codul administrativ. Firea este nemultumita si de sesizarea facuta de Avocatul Poporului privind ridicarea masinilor, potrivit site-ului Mediafax.

"Am observat ca in ultima perioada Avocatul Poporului s-a specializat in a nu apara poporul pentru pentru ca eu, ca si dumneavoastra, vad ca sunt foarte multe probleme in tara in toate domeniil. Sunt peste tot nemultumiri, si pana la urma este normal sa fim activi si din punct de vedere civic si social. Am ramas profund neplacut surprinsa de faptul ca aceeasi institutie a Avocatului Poporului, in primul rand nu a catadicsit sa citeasca Legea Politiei Locale, sa observe, spre exemplu, ca Politia Locala are printre atributii si rolul de a dirija circulatia sau de a aplica anumite sanctiuni, cum ar fi contraventii, si a transmis o adresa catre Prefectura Capitalei sugerandu-i prefectului Capitalei sa conteste la CCR Regulamentul Primariei Capitalei de ridicare a autoturismelor parcate in fata spitalelor, scolilor, care blocheaza caile de acces pentru urgenta, care blocheaza tramvaiul, troleibuzul", a declarat primarul Capitalei.

Despre ridicarea masinilor din Capitala, Firea a mai adaugat: "Asa cum stiti, s-au ridicat in ultimele doua zile 17 autoturisme in Capitala, dar nu au fost abuzuri asa cum citisem anterior, nu au fost ridicate masini acolo unde au fost parcate, sa spunem oarecum la mica intelegere, desi la distanta mica era un semn de parcare interzisa".

Citeste si: Avocatul Poporului ataca la Curtea Constitutionala ordonanta privind Codul administrativ


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.