Social 28 August 2019 10:15
Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, sustine ca niciun om nu este atat de atacat precum este el la acest moment.

"La ora 16:00 ma voi intalni cu ministrul de interne pentru a-i prezenta proiectul politia scolilor prin care fiecare liceu sa aibe cel putin un jandarm, dar si pentru a solicita informatii suplimentare despre memoriile si solicitarile mele de pana acum adresate MAI. Dragi romani, sistemul mafiot a pus tunurile pe mine. Niciun om nu este atacat cum sunt eu! Aparent fara nici un motiv.

Insa, in fapt cei care actioneaza la ordinul statului mafiot stiu ca in fiecare zi care trece mai avansez 1 cm in mijlocul buboiului si este doar o problema de timp pana acumulez suficienta informatie pentru a-l detona din interior la cel mai inalt nivel! Pt inceput voi infiinta un ONG-ANTIMAFIE care va avea reprezentanti pana in ultima localitate din tara asta unde romanii au fost umiliti, traficati, ignorati, batjocoriti de statul roman si MAFIA din fiecare localitate. Va rog sa-mi scrieti aici pt a va alatura acestui demers urias de pulverizare a mafiei si nedreptatii.

Gata. De la primarul din sat pana la interlopii care ne rapesc copii niciun caz nu va mai ramane anonim!!!. Si nici un procuror, politist, judecator, politician nu va ramane nepedepsit pt raul pe care vi l-au facut", a scris Cumpanasu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.