Social 27 August 2019 13:16
Un tanar in varsta de 18 ani a decedat, in noaptea de luni spre marti, dupa ce s-a urcat la volanul unui autoturism pe care il furase si a intrat intr-un gard, a informat, marti, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Teleorman.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a petrecut pe DJ 506, in localitatea teleormaneana Cervenia. In timp ce un tanar din comuna Storobaneasa conducea un autoturism in directia Alexandria, nu a adaptat viteza intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a oprit in gardul unui imobil. Accidentul s-a soldat cu decesul conducatorului auto.

In urma verificarilor a reiesit ca autoturismul fusese furat de tanarul care nu poseda permis de conducere, a precizat IPJ Teleorman.

Politistii au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa, conducere fara permis si furt in scop de folosinta, urmand a se propune solutie prin Parchet, potrivit jurnalistilor de la Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.