Social 27 August 2019 12:34
Dupa declaratia data de Felix Banila, seful DIICOT, cum ca nu este exclus ca Luiza Melencu sa fie in viata, Alexandru Cumpanasu a spus ca asta este "una dintre cele mai grave abateri pe care le putea face seful DIICOT".

"In cazul Alexandrei nu a dat nicio explicatie. Doar a reamintit acel raport intermediar al INML. Care sunt elemente de proba care dovedesc ca Alexandra a decedat? Din punctul meu de vedere sa vii sa arunci o asemenea aberatie atata timp cat nu ai tabloul complet, este una dintre cele mai grave abateri pe care le putea face seful DIICOT. Ar fi trebuit sa se abtina in a face predictii", a declarat unchiul Alexandrei Macesanu, potrivit antena3.ro.

"Gata. DIICOT a rezolvat cazul! Daca nu fac atac cerebral zilele astea va fi mare minune. Seful DIICOT a declarat astazi asa din senin ca au cam terminat cu cazul Alexandrei si Luizei... pe baza a ce? El stie. Oamenii astia se joaca cu focul. Voi face declaratii de presa ca raspunds la declaratiile domnului Banila la ora 14:30 in fata la Parchetul General!!! Mafia a invins. Ordinele au fost duse la indeplinire. Mor cu ei de gat!", a mai scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Banila: Nu excludem varianta ca Luiza Melencu sa fie in viata


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.